01.
Xarxa i comunitat

FOMENTEM LA PARTICIPACIÓ I LA XARXA

Les persones integrants d’un escamot ciclista saben que col·laborant, construint aliances i treballant en equip, poden arribar molt més lluny que anant per lliure. La tendència de tot ciclista és la de buscar companys de viatge i organitzar-se per multiplicar les seves capacitats.

De la mateixa manera, a l’Escamot SCCL fomentem la participació i la xarxa, perquè sabem que les propostes i solucions més adequades, més transformadores i de major impacte, només són possibles si es construeixen des de la comunitat i de manera conjunta amb la resta d’agents implicats: Administració, empresa i acadèmia.

CIUTAT MÉS HUMANES, AMB ENTORNS MÉS AMABLES I HABITABLES

A l’Escamot SCCL assumim que una manera més sostenible de viure i de moure’ns no és només convenient, sinó que és necessària. Per aquest motiu, treballem per fer les ciutats més humanes, amb entorns més amables i habitables, amb carrers menys sorollosos i amb menys contaminació, que posin la salut de les persones al centre i facilitin la vida en comunitat i els desplaçaments actius per carrers vius i segurs.

Per aconseguir-ho, apostem fonamentalment per un model de mobilitat que combini anar a peu i en bicicleta amb unes connexions en transport públic eficients entre els municipis del Camp.

02.
Sostenibilitat i justícia ambiental
03.
Justícia social i econòmica

AFAVORIM EL DESENVOLUPAMENT LOCAL

Des de l’Escamot SCCL pensem que un model de mobilitat que tregui protagonisme al cotxe privat, facilita la igualtat d’oportunitats i serveix com a eina per a la inclusió i l’apoderament, independentment del gènere, l’origen o el poder adquisitiu.

Fomentant la mobilitat sostenible des de la perspectiva i els valors de l’Economia Social i Solidària, afavorim el desenvolupament local alhora que lluitem contra les desigualtats.