El punt de trobada del ciclisme urbà del Camp de Tarragona

La bicicleta és el cor del nostre projecte i la pota d’economia productiva que tanca el cercle i ofereix tangibilitat a la proposta empresarial. El nostre local és essencial per poder desenvolupar aquesta línia de negoci i ens donarà peu a:

Comptar amb un espai de taller on duem a terme tasques de reparació de bicicletes. Alhora, hi realitzem la restauració o reciclatge d’aquelles que ens són lliurades per tal de poder-los-hi donar una segona vida, fomentant, així, un allargament de la vida útil de la bicicleta.

El taller de l’Escamot fa èmfasi en l’autoreparació per part de la persona usuària de la bicicleta, formant-la i acompanyant-la en el procés de reparació per tal que pugui conèixer les principals tècniques i eines a utilitzar a l’hora d’arreglar una bicicleta i ser, així, més autosuficient en aquest àmbit.

No només volem que sigui un espai de reparació sinó que ens agradaria generar un espai social de referència pel foment de la cultura ciclista des d’on es generin iniciatives per a l’impuls de l’ús quotidià de la bicicleta i el seu poder com a eina de transformació social, mitjançant esdeveniments, publicacions o espais de trobada, que podriem organitzar nosaltres mateixos o col·laborar amb les entitats i associacions que s’hi dediquen.