Dinamització CIVICCLETA de la Xarxa deCentres Cívics de Tarragona durant l’any 2024

PERÍODE
En procés

DESTINATARI
Públic en general

PROMOTOR
Ajuntament de Tarragona – Centres Cívics

Descripció

Durant el segon semestre de 2024 desenvolupem el pla de treball del projecte CIVICLETA, organitzat per b la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, i que té com a objectiu promoure la mobilitat sostenible i activa a Tarragona. Aquest pla de treball inclou diverses activitats repartides en quatre eixos principals:

1. Formació i Capacitació: Realització de càpsules formatives sobre mecànica de bicicletes, planificació de rutes, promoció de la mobilitat sostenible i més.Adaptades a diferents grups d’edat per dinamitzar el servei i atreure participants.
2. Mobilitat i Pràctica de la Bicicleta: Cursos d’aprenentatge de bicicleta, des de nivell inicial fins a perfeccionament, utilitzant el mètode 1bici+.Organització de pedalades temàtiques per fomentar l’ús de la bicicleta durant tot l’any. Activitats especials durant les vacances de Nadal per promocionar la bicicleta entre infants.
3. Autoreparació i Mecànica de la Bicicleta: Servei de Punt ITB per a l’autoreparació de bicicletes amb suport tècnic i eines bàsiques. Sessions quinzenals i estivals adaptades a les necessitats de la ciutadania.
4. Economia Circular: Donació i Cessió de Bicicletes: Reutilització de bicicletes en desús a través de donacions i petites reparacions. Cessió de bicicletes a entitats locals, escoles i usuaris de les activitats formatives.

Enllaços

Ves al contingut