Qui som?

Naltros

 

 

Qui som?

L’Equip

Albert Papell

Contacta’l a: albert@escamot.cat

Economista amb postgrau en economia social i solidària. Té experiència en projectes de desenvolupament local i treball públic-cooperatiu-comunitari per la millora de la qualitat de vida de la població. A l’Escamot, centra els seus esforços en l’assessoria, oferint els seus coneixements en projectes de desenvolupament local, economia social i solidària, i dret a la ciutat.

Roger Vives

Contacta’l a: roger@escamot.cat

Titulat en Activitats Fisicoesportives i format en mecànica a l’EMEB. És un apassionat de la bicicleta en tots els seus sentits i instructor format en el mètode 1bici+, fets que el fan el nostre principal formador i mecànic de confiança.

Pedro Redondo

Contacta’l a: pedro@escamot.cat

Enginyer amb màster MBA en economia social. Des de 2013 ha estat vinculat a projectes d’impuls del cooperativisme i de l’economia social i solidària a la comarca així com a diverses iniciatives i col·lectius de caràcter comunitari local. A l’Escamot, es centra en la planificació estratègica i coordinació de projectes.

Lluís Delclòs

Contacta’l a: lluis@escamot.cat

Arquitecte especialitzat en urbanisme. Ha col·laborat amb diversos estudis d’arquitectura, amb el Centre de Recerca Urbana del Camp (ETSA-URV) i ha tingut pràctica professional pròpia. A l’Escamot, es dedica principalment a la consultoria i l’estratègia urbana.

També han treballat amb nosaltres: Josep Alcoceba, Geiner Santillán, Aitor García, Chiara Dei Giudici, Óscar Ferré.

LES NOSTRES XARXES

Per assolir els nostres objectius, cooperem amb diverses entitats. Creiem fermament en el treball en xarxa, la generació d’aliances i la intel·ligència col·lectiva. Entre totes, tot, que diria aquell.

 

Per això, quan parlem de naltros, també ens referim a les xarxes de les que formem part:

La Teulada, Xarxa Cooperativa de Tarragona

Som una de les entitats impulsores de La Teulada, la xarxa cooperativa de Tarragona que agrupa diverses iniciatives i projectes d’economia social de la ciutat . La Teulada proporciona recursos, assessorament i suport per a la creació i consolidació de cooperatives, promovent valors de democràcia, participació i sostenibilitat.

 

 

CoopCamp, Ateneu Cooperatiu del Camp

Participem activament a CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, que promou l’economia social i solidària mitjançant l’acompanyament, la formació i el foment de noves iniciatives cooperatives. CoopCamp també actua com a plataforma de trobada i intercanvi entre projectes cooperatius i d’economia social al nostre territori.

Factoría de Ciclistas

Formem part de Factoría de Ciclistas que és l’entitat que agrupa i coordina  les organitzacions que fem  servir el mètode 1bici+ de formació en ciclisme urbà.

Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Som membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, l’entitat de referència que agrupa, representa i defensa els interessos de les cooperatives de treball a Catalunya. Gaudim dels seus serveis d’assessorament, formació i suport, alhora que participem dels espais d’intercooperació que promou.

 

En Bici Sense Edat

Coordinem el capítol de Tarragona d’En Bici Sense Edat, l’ONG catalana que des del 2016 forma part de la xarxa a nivell mundial del projecte de voluntariat social que promou passejades en tricicle elèctric a persones grans o amb mobilitat reduïda.

 

Ves al contingut