Grups de discussió amb activistes sobre mobilitat i COVID

PERÍODE
Hivern 2022

DESTINATARI
Gratet

PROMOTOR
UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI – GRATET

Descripció

Encàrrec realitzat a l’Escamot SCCL per part del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics de la URV (GRATET), emmarcat en dos projectes dirigits pel Dr. Aaron Gutiérrez (Dept. Geografia URV).

Els dos projectes són: ‘COVID-19 y movilidades en territorios turísticos: cambios de pautas y su efecto sobre la salud física y mental de visitantes y residentes – COVMOVTUR’ (Finançat pel Fondo Supera COVID-19 – Santander Universidades, CRUE Universidades Españolas, CSIC) i ‘Efectes de la COVID-19 en la mobilitat dels turistes a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre – COVTUR-TGN’ (Finançat per la Diputació de Tarragona).

Més enllà de l’estudi propi del grup de recerca i d’una primera fase en que es pretenia conèixer la percepció i la valoració de l’impacte percebut de la COVID-19 sobre els fluxos de mobilitat al territori per part d’agents tècnics clau, ara –segona fase-, es pretén conèixer la percepció per part d’activistes i entitats mediambiental i de mobilitat. En concret, en aquesta nova fase el GRATET encarrega a L’ESCAMOT SCCL la realització de dos grups de discussió amb una selecció d’activistes i representants d’entitats mediambientals i de mobilitat dels casos d’estudi principals per tal d’aprofundir en els aspectes clau identificats en base uns qüestionaris inicials.

L’encàrrec implica, a proposta directa del GRATET i amb el suport dels seus membres, les següents fases a desenvolupar per part de l’Escamot:

1. Disseny dels grups de discussió.
2. Organització dels grups de discussió.
3. Realització dels grups de discussió.
4. Transcripció dels grups de discussió.

Enllaços

Galeria

Ves al contingut