Activitats per a centres educatius: escoles, instituts, universitats...

En aquesta sessió formativa, l’equip de l’Escamot abordarà amb els infants i joves què és el dret a la ciutat i com el podem reivindicar des d’edats ben primerenques. Quins serveis necessitem? (…)

Continua llegint

Sessió participativa en què, segons l’edat de l’alumnat, es treballarà amb diferents tècniques per visualitzar quins són els factors que hem de tenir en compte a l’hora d’escollir la modalitat de (…)

Continua llegint

 

Xerrada formativa per explicar quines són les pautes a seguir per fer un bon ús de la bicicleta i el patinet elèctric quan circulem per la ciutat. Parlarem de què significa ser ciutat 30 (…)

Continua llegint

Un altre món és possible. Un món que ja existeix i on hi trobem formes alternatives de produir, de consumir, d’intercanviar, d’autoproveir-nos. En aquesta sessió, s’exposaran, de forma bàsica i entenedora, els valors que inspiren l’Economia Social i Solidària, (…)

Continua llegint

Quins són els valors que inspiren el cooperativisme? Què significa la gestió democràtica i la participació? Quina és la relació amb la comunitat? En la sessió, s’exposaran els principis que fomenten el moviment cooperatiu i es debatrà amb l’alumnat. (….)

Continua llegint

A partir del visionat d’una pel·lícula, curt o documental, consensuat amb l’equip docent del centre educatiu, l’equip de l’Escamot conduirà un debat participatiu amb l’alumnat.

Continua llegint